Mw. mr. M. Veldman

M. (Mireille) Veldman is in 1998 afgestudeerd aan Universiteit van Amsterdam en sindsdien als beëdigd advocaat werkzaam in Utrecht. Aanvankelijk voerde zij een algemene praktijk, maar al snel legde zij zich toe op het straf- en jeugdrecht. In 2007 startte zij haar eigen kantoor onder de naam Baaijens Veldman & Van Ginneken Advocaten. Vanaf 1 april 2011 zette zij haar werkzaamheden voort binnen Veldman Advocatuur & Mediation en verbreedde zij haar rechtspraktijk. Jeugd is een groot aandachtsgebied en daarnaast is zij sinds 2014 MfN geregistreerd en gekwalificeerd mediator. Als advocaat heeft Mr. Veldman een brede, landelijke ervaring en is zij diverse malen in de publiciteit geweest. Zie link.

Mw. (Haifa) Haidery-Ouazil

Sinds begin 2010 vormt mevrouw Haidery de vaste ondersteuning van ons kantoor. U spreekt haar aan de telefoon, zij verzorgt de volledige administratie en is van alle zaken goed op de hoogte. Door haar ruime ervaring en betrokkenheid en goede opleiding als juridisch secretaresse is zij een belangrijke steun binnen ons kantoor. Hoewel zij geen advocaat is, kan zij vaak al het antwoord geven waarnaar u zoekt en kan zij veel praktische zaken oplossen. 

 

Mw. E. E. J. (Liesbeth) Arends

Liesbeth Arends is afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en draagt onder andere zorg voor onze communicatie en de online communicatiemiddelen, waaronder social media. Ook adviseert zij over de te volgen communicatiestrategie en de positionering van het kantoor. Dankzij haar brede ervaring en achtergrond heeft zij een klantgerichte instelling, waarmee ze een goede schakel kan vormen tussen ons kantoor en externe partijen.